top of page
Ons verhaal

ONS VERHAAL

EYE4YOU

EYE4YOU blikt terug op een rijke geschiedenis aan projecten en kijkt met volle goesting naar de toekomst. De droom die Stephen Vankemmel koesterde om coaching aan te bieden in een moment waar 

mediagebeuren een potentiële groei doormaakte, is realiteit geworden door de succesvolle onderneming van vandaag. 

Eerste indruk is primordiaal

Als ondernemer had ik  nooit de schrik om media te gebruiken voor een shock-effect.  Mijn motto is altijd om een bedrijf een gezicht te geven en dat maakt het op vandaag zo bijzonder.

 

Vele ondernemers starten een bedrijf op reclamevlak met een onleesbaar lettertype, onduidelijke kleuren, ... Maar een logo geeft een presentatie weer van het bedrijf en moet de uitstraling geven dat iedereen er welkom is.

De passie voor marketing

Als kind was ik reeds gepassioneerd door uitzonderlijke dingen die ik zag. Mijn drang om alles te zien en zelfs meer te zien dan anderen maakte het zo boeiend dat ik een wetenschappelijke verklaring zocht voor die gave

Telkens ik iets zag maakte ik onbewust werk van wat het goede was, maar ook wat minder goed was.

Dit werd gestimuleerd door mijn vakantiejob bij Caravan Decuyper in Poperinge. Met de baas Gilbert heb ik vele beurzen bezocht in binnen en buitenland, ik heb veel gezien en dit op zeer jonge leeftijd. Dit werd de goeie basis van het sterker maken van de passie voor het maken van reclame.

Met een brok passie heb ik het bedrijf EYE4YOU “Oog voor u“ opgestart om zelfstandigen te helpen. 

"Difficult roads lead to beautiful destinations."
EYE4YOU

Duivinnestraat 4

8970 Poperinge

BE 0825 106 546

+32 495 21 90 18

EYE4YOU_LOGO_COMPACT_OK.png
bottom of page