top of page

PORT-GRIMAUD

Het Venetië van Frankrijk

Port-Grimaud

Gelegen in het Arrondissement Du Var, Frankrijk

Het arrondissement Du Var is het zuidelijkste van Frankrijk. Iedereen kent de naam Saint Tropez, de oude gekende havenstad van Brigitte Bardot is de plaats dat iedereen gaat bezoeken of al bezocht heeft. In de baai van Saint Tropez ligt het Venetië van Frankrijk, Port-Grimaud. Enkel toegankelijk via een brug over een waterkanaal aan de hoofdingang of via de Middelandse Zee.

Het is niet te verwoorden hoe je dit kan bezoeken, het heeft er alles en toch is het zo klein. Een eigen markpleintje, vele winkeltjes, een groot assortiment van gezellige restaurants met mooie terrasjes.

Op een 50 tal meter van het hartje van Port Grimaud ligt ons appartement. Het ligt niet in de drukste straat en dit maakt het zo gezellig en rustig. Het is gelegen op het gelijksvloers, het terras kijkt uit op één van de vele waterkanalen. Door de passage van allerlei boten veranderd het uitzicht constant van kleur, het is er wonderbaarlijk mooi.

Port Grimaud is bereikbaar via de autosnelweg A8 of Route Du Soleil, met de TGV tot in Draguignon of het vliegtuig naar Toulon of Nice.

On y va!

In de omgeving

EYE4YOU

Duivinnestraat 4

8970 Poperinge

BE 0825 106 546

+32 495 21 90 18

EYE4YOU_LOGO_COMPACT_OK.png
bottom of page