top of page

SIDE

Het hart van de Turkse Riviera

Side

Gelegen in heT mediterraanse gebied, Turkije

Na een vlucht van 3,5 uur land je in de luchthaven van Antalya, Turkije. Hier kun je ervoor kiezen om een taxi of een huurauto te nemen richting Gülteppe. Ongeveer een uur later kom je aan in het domein van Inspirit.

 

Inspirit heeft de combinatie van een oase van rust waar je ook alle faciliteiten hebt van een luxe-resort. Wil je bediend worden van een ontbijt of een lekkere maaltijd, dan kun je 7/7 terecht in het restaurant op het domein. Je kunt sporten in de fitness of houd je meer van een namiddagje zonnen en lengtes trekken, alles kan. Wanneer je genoeg hebt van de zon kun je gebruik maken van de sauna, een partijtje biljarten of de kinderen laten rollebollen in de indoor speelruimte.

 

Indien de rust je wat teveel wordt, sta je in een mum van tijd tussen de gezellige drukte van het toeristische Side met een overaanbod aan winkels en terrasjes. Ook de hippe beach-bars van Ibiza zijn volop overgewaaid naar Turkije.

 

Ben je meer aan culturele uitstappen, dan kun je terecht in het antieke Side, Antalya, Manavgat… En als het wat verder mag kun je enkele uren rijden naar het feeërieke Cappadocië wat gegarandeerd een onvergetelijke ervaring wordt.

Hadi gidelim!

In de omgeving

EYE4YOU

Duivinnestraat 4

8970 Poperinge

BE 0825 106 546

+32 495 21 90 18

EYE4YOU_LOGO_COMPACT_OK.png
bottom of page