top of page
  • Foto van schrijverHeloise Vankemmel

Inspirerende locaties in de buurt van Side

Bijgewerkt op: 16 mei 2020

Istanboel, Bodrum en Ankara zijn befaamde steden in Turkije. Op enkele uren van het havenstadje Side zijn er 'onbekende' adembenemende steden die een bezoek toch wel waard zijn.


Bron: Antalya


Turkije is een land in volle bloei wanneer de toeristen komen. Zo zijn er agentschappen gespecialiseerd om daguitstappen te organiseren. Dit aan gunstige prijzen en vervoer inbegrepen. Wij raden u dan ook ten stelligste aan indien u hiervan wil gebruik maken het via deze weg te doen. Hieronder vindt u al enkele pareltjes die u zeker niet zal vergeten.


Manavgat

Bron: Manavgat


Manavgat ligt op 4 kilometer van Side. Het is de authentieke Turkse stad achter het toeristische Side. Hier zijn vooral de rivierbanken, genaamd de Manavgat, die een bezichtiging waard zijn voor verschillende toeristen. Alsook de plaatselijke marktjes zijn een belevenis op zich.


Capadocië

Bron: Capadocië


Het gebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt deels beschermd door het Nationaal park Göreme..”

Als u houdt van wat avontuur reist u af naar de streek Capadocië. In de vroege ochtend kunt u al vertrekken om dan samen met een honderdtal luchtballonnen de zonsopgang te zien verschijnen. Dit feeërieke landschap is een must op je Turkije reis. Je waant je even in een droom en geniet van het adembenemende uitzicht.


Heeft u specifiekere informatie nodig? Contacteer ons gerust.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page